Individualne seanse Heatr & Soul Healing™  s Kenom in Nancy

Ko življenje postane prevec in custva postanejo prenaporna je morda napocil cas, da spustite preteklost in  in ustvarite nekaj novega. Odkrijte podzavestne vzorce, ki vas držijo namestu in vam pravijo, da si ne zaslužite biti srecen, da niste dovolj dobri, da ne morete vzeti v roke svojo moc, svoje življenje ...

Odkrijte zakaj kljub pozitivnim afirmacijam ne pride do izboljšanja! Odkrijte zakaj tisto kar uci "the secret" kakšenkrat ni dovolj.

Hocete res vedeti zakaj si ustvarjate vse, kar se vam dogaja v življenju? Želite spremeniti nacin, kako gledate na življenje? Ste pripravljeni da zacnete ustvarjati boljše odnose, harmonizirati custva, utišati vaš um? Seansa HSH™ vam lahko pomaga.

 Individualne seanse vam ponujajo edinstveno priložnost, da se osvobodite vsega kar vas bremeni, otesnjuje, vas dela majhne in nesvobodne - vse custvene navlake, ki ste si jo nabrali v toku življenja, ustaljenih vzorcev delovanja, mišljenja, ki vas obremenjujejo. Na tisoce ljudi po vsem svetu je izkusilo moc pristopa "Heart and Soul Healing". Dvignite svojo vibracijo in vibracijo planeta. Osvobodite se ZDAJ !

"Resnicno zdravljenje je tisto, ki pomaga ljudem, da se uskladijo sami s seboj, da si vrnejo harmonijo in ravnovesje in da se ponovno povežejo s svojo notranjo resnico. Namene in cilj zdravitelja je, da vrne ljudem nazaj njihovo moc, da lahko najdejo svoje odgovore v sebi!" Ken Page.

Zdravljenje Srca in Duše (»Heart & Soul Healing™«) je mogocen nacin, ki vam pomaga odkriti lastno resnico tako, da se zacnete zavedati vseh aspektov vas samih. S pomocjo zdravljenja na celicnem nivoju, smo sposobni iti kamor koli moramo iti, da pridobimo nivo razumevanja, ki nas osvobodi od tega, kar nismo in postanemo to kar smo. Vaš podzavestni um je del vas, ki ve vse o vas. Ce obstaja trenutni notranji konflikt, se lahko poišce in osvobodi. Manjkajoci del uganke se lahko skriva v prvih mesecih našega življenja, v maternici, v prejšnjih življenjih, ali celo na vec dimenzionalnih ali notranjih nivojih našega bitja. Podzavestni um nam pomaga najti razloge zakaj je nek vzorec ali lekcija še vedno aktivna v našem življenju.

"Seansa vam pomaga razumeti, zakaj se vam vzorci ponavljajo in jim še vedno dajete energijo. Ko osvobodite energetski vzorec, se vam dvigne vibracija in s tem se spremeni vaša realnost." 

Ce problem ni razumljen istocasno na vseh štirih nivojih našega bitja (mentalno, custveno, fizicno in duhovno), naš podzavesti um avtomaticno daje energijo dolocenemu vzorcu, ki nas pogojuje. Šele ko spoznamo resnico na vseh nivojih našega bitja, se osvobodimo od energetskih zapisov (imprintov), neprimernih miselnih form ali programov in moci, ki so jo imeli ljudje na naše življenje. Skozi direktni stik z našim višjim jazom spoznamo, da smo že mojstri našega življenja. To spoznanje nam pomaga, da sprejmemo popolno odgovornost za to kar smo v resnici. Zašcita pred zunanjimi vplivi in energijami pride s povecanjem zavedanja in razumevanja, kot tudi s prevzetjem popolne odgovornosti za naše lastne motive, namene, emocije, želje, misli, obnašanja in dejanja.

Med seanso se zgodi naslednje:

 • Odkritje vašega poslanstva in namena za bivanje tukaj in sedaj.
 • Popolna povezava in integracija z Višjim Jazom tukaj in sedaj in prizemljitev vašega božanskega aspekta v vaše telo. Dobili boste lastne odgovore, ki ste jih do zdaj izkali drugje.
 • Spoznanje in osvoboditev delov vaše osebnosti, ki so izven prostora in casa ali ujeti v preteklih emocijah.
 • Osvobajanje vsega kar je morda pripeto na vas: entitete, mrtve duše, delce izgubljenih duš, implante, povezave z bitji iz drugih svetov, dimenzij, uroke, prekletstva, magijo, kulte, itd.
 • Sprostitev energijskih zapisov, ki jih nosite iz preteklih travm.
 • Sprostili boste karmicne navezave, ki jih imate na starše, partnerje in druge ter psihicno težo, ki jo imate zaradi podzavestnih misli.
 • Dele vaše osebnosti, ki se niso pocutili varne tukaj in sedaj, boste ponovno združili in harmonizirali. Dobili boste nazaj svojo moc, ki ste se ji odpovedali zaradi razlicnih, prepricanj ali izkušenj ali ste jo pripisovali drugim ljudem, bogovom...
 • Sprostitev vseh misli, idej, prepricanj, custev in emocij, ki so izven ravnovesja v vašem živcnem sistemu in notranjih organih.
 • Sprostitev konfliktov, nezdravih programov v vaši podzavesti kot so: “Ni varno ljubiti, ni varno živeti svojo lastno moc, ni varno biti to kar sem v resnici.”
 • Našli boste vaš srcni center in postali resnicni kreator resnicnosti, ki jo želite. Odkrili kaj je blokiralo vaše izobilje in ustvarjalnost.
 • Odkritje razlogov za ponavljajoce se vzorce v odnosih - na provokacije in manipulacije drugih ne boste vec reagirali na enak nacin.
 • Odkritje preteklih življenj, ki še danes vplivajo na vas.
 • Odkritje vsega kar boste hoteli vedeti ali potovati, kamor koli boste želeli.
 • Obuditev sposobnosti, da vidite polje neskoncnih potencialov in možnosti, ki so vam na razpolago v vsakem trenutku.
 • Energetsko cišcenje caker in meridianskih tock.

Izpolnite vprašalnik pred terapijo

 

Valid XHTML iconValid CSS icon