RDECA ŠOLA

Po vec kot 30 letih neštetih delavnic, tecajev, privatnih seans in izkušenj z dinamiko popolnoma vseh energij poznanih cloveštvu, je nastopil cas Rdece Šole. Ken Page in njegova žena Nancy Nester že vec kot 15 let skupaj razvijata tehnike ucenja, rasti in nacine preprostega ter vsakomur razumljivega podajanja znanj Rdece Šole. Sta ena od edinstvenih zdravilcev - parov, ki sta svojo poklicno pot združila tudi v privatnem življenju in sta svojemu skupnemu delu posvetila vecino svojega casa tu na Zemlji. Preko dela s posameznimi klienti (normalnimi, vsakodnevnimi ljudmi – ne samo metafizicnimi osebki), lahko recemo:

PRIPRAVLJENI SMO! Potrebno je bilo izkusiti vsa znanja Rdece Šole na lastni koži v našem življenju, preden smo zagotovili popolno razumevanje in veliko moc, ki jo znanja Rdece Šole podajajo – izpopolnjeno pot za zavedanje in rast skozi ravnovesje (ravnotežje) moškosti in ženskosti, odkritje srednje poti za razširjen premik, ki spreminja dualnosti (dvojnosti) in polarnosti. Najbolj pomembno od vsega je, da nam ta znanja dovoljujejo poiskati pot do Popolnosti- Celovitosti in Enosti.

Samozavestno lahko recemo, da vam lahko pomagamo, da se tudi vi povežete s to vibracijo – ki je Mojstrstvo Ustvarjanja.

RDECA ŠOLA

Pred skoraj 20 leti sta Drunvalo in Claudette Melchezedek odkupila center pokojnega Brugha Joya. Claudette je zacela voditi Modro Šolo in skupaj z Drunvalom sta prosila Kena Pagea, da zacne poucevati znanja Rdece Šole. Drunvalo poudarja, da je delo Merkabe v svoji linearnosti moške narave in da so znanja Modre Šole ženske narave, ker uporabljajo vodene simbolne slike in vizualizacijo. Znanja Rdece Šole vsebujejo vse potrebne informacije za uravnoteženje vseh energetskih dinamik v našem svetu.

Ken je cutil, da za deljenje teh znanj še ni prišel pravi cas, niti da jih je že pripravljen (dovolj izkušen) poucevati – mnogo je bilo še neodgovorjenih vprašanj, preden bi znanja  Rdece Šole delili s svetom. Potrebna je bila sprememba in premik Zavesti. Tega znanja naj se ne bi delilo (ucilo) lahkomiselno. Modrosti Rdece Šole naj bi se delile šele po letih izkušenj na popotovanju.

Znanja Rdece Šole izvirajo iz uvidov dobljenih v Kraljevi izbi v piramidi v Gizi in direktno iz Zavesti. Zajemajo popolnoma vso energetsko dinamiko Življenja. Ucencu odstirajo njegovo lastno sposobnost, da zdravi karkoli in vse znotraj samega sebe – kar mu pokaže resnicno pot do SAMO-(PO)MOCI. Mojstri pravijo, da je zadnja dualnost našega fizicnega sveta ravnovesje med moškostjo in ženskostjo.
Po vec kot 30 letih neštetih delavnic, tecajev, privatnih seans in izkušenj z dinamiko popolnoma vseh energij poznanih cloveštvu, je nastopil cas Rdece Šole. Preko dela s posameznimi klienti (normalnimi, vsakodnevnimi ljudmi – ne samo metafizicnimi osebki), lahko recemo: PRIPRAVLJENI SMO! Potrebno je bilo izkusiti vsa znanja Rdece Šole na lastni koži v našem življenju, preden smo zagotovili popolno razumevanje in veliko moc, ki jo znanja Rdece Šole podajajo – izpopolnjeno pot za zavedanje in rast skozi ravnovesje (ravnotežje) moškosti in ženskosti, odkritje srednje poti za razširjen premik, ki spreminja dualnosti (dvojnosti) in polarnosti. Najbolj pomembno od vsega je, da nam ta znanja dovoljujejo poiskati pot do Popolnosti- Celovitosti  in Enosti. Samozavestno lahko recemo, da vam lahko pomagamo, da se tudi vi povežete s to vibracijo – ki je Mojstrstvo Ustvarjanja.

Kaj zajemajo znanja Rdece šole?

Znanja Rdece Šole ucijo stabilnosti in ravnovesja med dualnostmi, tako da je naša življenjska pot varnejša. Pomaga nam zaupati našemu notranjemu jazu (resnici, notranjim odgovorom) in omehcati vse naše odnose. Z zdravljenjem svoje preteklosti in našega sveta, v katerega del smo bili, bo naša preteklost bolj odprta naši (prepredena z našo) radosti. Kaj bi se zgodilo, ce nas negativnosti ne bi vec poškodovale? Lahko bi stopili v najbolj gosto energijo in ugotovili, da se lahko ucimo brez efektov na naše telo, brez fizicnih, mentalnih in custvenih poškodb in brazgotin.

Veliko je stvari, ki se jih ljudje bojijo. Strah samo ustvarja custvene in psihicne izzive. Z osvojitvijo znanja Rdece Šole preprosto najdemo mir z našimi starimi vzorci. Vsi energetski vzorci obstajajo samo zato, ker jim ljudje dajejo svojo moc. Naucite se, kako prenehate dajati energijo, kako prenehate dajati delcke svojega življenja cemurkoli ali komurkoli, ki vam nic vec ne pomaga na vašem popotovanju. Ni vec potrebno, da je Tema, ki jo vcasih cutite, crna. V crnino lahko vnesete luc in pomagate spremeniti sebe, vaše družine, prijatelje in vse nacine na katere živite.

Navsezadnje smo utrujeni od laži, ki nam jih je sporocal svet – vedno nas želijo držati v strahu pred necim, ali kontrolirati kako se pocutimo. Ljudje po celem svetu se pocutijo ujete. zataknjene v  negativnosti svoje preteklosti, ki ustvarja njihovo realnost. Tem silam je cloveštvo dajalo energijo skozi tisoce let.

Znanja Rdece Šole

Energija je pravzaprav trda kot jeklo, vendar smo jo sposobni spremenite nazaj v cisto ustvarjalno energijo, kjer je omogocen prostor, kjer se lahko dogaja karkoli, tudi cudeži. Lahko osvobodite svojo dušo in prinesete novo vibracijo za vašega duha.

Ti nauki so rezultat izkušenj pri dolgoletni pomoci ljudem, da so našli miren, cist prostor v sebi; da so našli nacine za sprostitev in ustavitev dinamike njihovega celotnega življenja, da so v življenje vnesli vec možnosti izbire, da so se pocutili svobodne.

Biti lažji in možnost sprejetja nove vibracije, pomeni iskanje sebe, zavestne izbire da postanemo, kdor/kar resnicno smo. Nato bi zavestno reagirali ali ne-reagirali na vse ali vsakogar; ne potrebujete zašcite, ker je vaš lasten prostor za vas najvarnejše mesto; lahko spreminjate samo zgodovino in si tako zagotovite drugacno prihodnost – ne živite vec v strahu pred sencami preteklosti.

Znanja Rdece šole razkrivajo, da smo vec kot mislimo, da smo vec kot cutimo in da smo vec kot doživljamo/izkušamo – za to imamo dokaz – naša DNK in genetski ustroj je samo nacrt narejen na podlagi preteklih izkušenj – ne smernica za naše življenje. Sprostitev energetskih vzorcev iz vaše preteklosti lahko spremeni in premakne vaše stanje zavesti, kar posledicno spremeni vaš svet. Ta ucenja smo posvetili, da vam pomagajo pridobiti in ohraniti samostojnosti in notranji mir.

Nekatere od glavnih tock Rdece šole obsegajo:

  1. Kako popraviti svoj lastni živcni sistem in postane neviden za vašo preteklost, tako da spustite stara custva in strahove, ki jih držite shranjene v celicni strukturi vašega telesa.
  2. Razumeti vse, kar je cloveštvo ustvarilo z namenom, da se povrne potrebno ravnovesje.
  3. Spoznati resnico o karmi in darmi - preteklosti in prihodnosti -, da pomagate sebi in svoji družini raziskati vsak brezcasen trenutek.
  4. Odkriti nacin sprostitve dvojnosti in polarnosti, ki obstajajo v življenju, in našli centralno tocko s svojimi obcutki, mislimi, custvi, idejami, prepricanji, sodbami, odnosi – vseh obstojecih vrst energetskih dinamik.
  5. Vrniti  ravnotežje moške in ženske energije znotraj sebe.

Vse te resnice lahko odkrijete na delavnici Rdece šole. Ce želite živeti iz kraja Enosti, vas vabimo, da se nam pridružite. Zavedajte se, da imate možnost, da sprejmete vse, kar ste kdaj ustvaril v svoji preteklosti in to vrnete nazaj v uporabljeno ustvarjalno silo življenjske energije.

Vse to in še vec:

  1. Kako spremeniti kaos v magijo v vašem vsakdanjem življenju.
  2. Odkriti moci znotraj sebe in uresniciti svoj polni potencial.
  3. Vaša DNK in genetski ustroj je samo nacrt za življenje, ne vnaprej dolocen zemljevid.
  4. Uporabiti nove znanstvene dosežke, ki dokazujejo,  da je vaš um dokoncni in odlocilni dejavnik za vaše zdravje, bogastvo in vse življenjske okolišcine.
  5. Katera stara prepricanja, misli ali obcutki nadzirajo in kontrolirajo vaš lasten obstoj?

Kdo potrebuje nauke - Znanja/Ucenja Rdece Šole?

Vsakdo, ki deluje v okviru katerega koli od nacinov zdravljenja, posamezniki, ki sodeluje pri kateri koli storitvi, služenju in poklicu, ki od osebe zahteva njeno lastno energijo za opravljanje tega dela. Vsaka oseba, ki je preobremenjena s toliko negativne energije, da se je njen živcni sistem zacel propadati ali izgorevati. Za ljudi, ki se ukvarjajo s težavami drugih – kdorkoli, ki je v kaosu.
V resnici – znanja, ki so koristna vsakomur.

Ucenja Rdece Šole vam bodo pokazala srednjo uravnoteženo pot, ki ustvarja brezcasen prostor znotraj tega Trenutka. Vsakdo ima lahko koristi od ustvarjanja vec možnosti v svojem življenju, vkljucno z izbiro, da ne reagirajo na pretekle misli, custva ali dinamiko življenja.

VEC naukov Rdece Šole

Delavnica Rdece Šole:
OPOMBA: V vsaki delavnici programov Rdece Šole: naša izbira je, da vam predstavimo in vas naucimo tehnik za upravljanje z energijo, ravnotežja in samouresnicevanja - vsa preprosta orodja, ki jih nato uporabljate v vašem vsakdanjem življenju.

Cutimo, da ni dovolj, da bi "imeli veliko osebno izkušnjo" tekom  delavnice, ce vsa ta custva in obcutke ni mogoce enostavno prevesti ali uporabljati pri situacijah in dinamiki, ki obstaja v vašem vsakdanjem življenju. Zato je delavnica in na njej naucena znanja popolna za vsakodnevne težave, s katerimi se srecujemo doma, v službi, na ulici, v odnosih in družini.

Valid XHTML iconValid CSS icon