Nancy Nester, ADL, MscD, RMT je vodja centra Umetnost ciste svetlobe in soustanoviteljica Inštituta za multidimenzionalno celicno zdravljenje in Horusove misticne šole Tretjega ocesa. Poleg tega je tudi kvalificirana izvajalka in uciteljica tehnike Zdravljenje Srca & Duše™. Z njenimi dodatnimi izkušnjami kot klinicna hipno-terapevtka, uciteljica Rejkija in z izobrazbo v bioenergetskem reprogramiranju vzorcev, je z vizualizacijo in empaticnim zavedanjem pomagala tisocim osebam iz celega sveta, da so vstopili v svoj podzavestni um in se osvobodili fizicnih, custvenih, mentalnih in duhovnih vzorcev svoje preteklosti.

Nancy Nester, nekdanjo pravnico in družinsko terapevtko, ki prav tako vodi razlicne delavnice, predavanja ter individualne terapije.

Nancy izvaja delavnice predvsem na poudarku na medsebojnih odnosih. Kanalizira boginjo socutja Quan Yin in z nami deli tehnike dihanja, ki so ji bile razodete imenovane "Ninja Gates".

Skupaj delita najnovejše zdraviteljske in energetske tehnike, ki ljudem pomagajo doseci notranjo moc in izboljšati kvaliteto njihovega življenja. Glavni namen njunega dela je, da posamezniku pomagata vrniti nazaj vso njegovo moc, vzpostaviti stik s samim seboj, tako da posameznik najde vse svoje odgovore in sposobnosti, s katerimi si olajša in obogati življenje.

 

 

Valid XHTML iconValid CSS icon