Cistost namena in oblikovanje izjave poslanstva

Da odkrijemo, kaj pocnemo na Zemlji in kakšen je naš namen, moramo najprej odkriti, kdo smo. Torej, kdo ste? Ali ste vaš obraz ali vaše telo? Ali ste vaša osebnost? Ali ste ista osebnost, kot ste bili pred petimi ali desetimi leti ali celo pred petimi minutami?

In kaj pocnete tukaj na Zemlji? Kaj je s tem? Izvrstno in uporabno orodje, ki nam pomaga odkriti, kaj in kdo smo, kaj smo naredili in kakšen je naš namen, je osebna izjava poslanstva (življenjskih nalog). Že celo življenje ima Ken pri sebi seznam nalog ali nacrtov, ki si jih je zadal doseci. Pa vendar je šele leta 1989, potem ko je svojemu stricu Drunvalu Melchizedeku pomagal ustanoviti misticno šolo  Nacal, napisal uradno osebno izjavo poslanstva.

Kenova osebna izjava poslanstva

1. Jaz sem zdravilec zdravilcev.

2. Jaz sem najditelj izgubljenih duš in jih popolno in varno vracam domov v svoj Izvor.

3. Jaz sem tukaj zato, da uravnovesim vse polarnosti, da jih povrnem nazaj v resnico in harmonijo.

4. Jaz sem tukaj zato, da odstranim multidimenzionalno negativno energijo in jo vrnem tja, kamor spada.

5. Jaz sem tukaj zato, da ucim in podelim svoje vedenje.

6. Jaz sem tukaj zato, da ljubim in da sem vse, kar sem lahko.

Avgusta leta 1993 je Ken svojemu spisku dodal zadnjo izjavo, in sicer, da je on tukaj zato, da ljubi in da je vse, kar je lahko. Vsak dodatek k izjavi poslanstva, ki ga je naredil v zadnjih letih, je spremenil njegovo življenje in delo. Izjava poslanstva je za Kena pomenila, da se je sposoben srecati z vsako osebo na nivoju, kjer se ta oseba nahaja in da je pripravljen iti z njo v vsako dimenzijo, univerzum, realnost, situacijo, ki bi bila potrebna, in to brez strahu. Njegova naloga je bila ustvariti varen prostor, namesto, da bi šel v klientov prostor. Da je to storil, se je moral soociti z vsakim problemom in strahom, ki jih je imel, kajti drugim ljudem je lahko pomagal le do te mere, kot je bil sam cist. Delo, ki ga opravlja, zahteva od njega bivanje v stanju stalnih sprememb in procesov, med tem ko ustvarja harmonijo in ravnovesje. Kenova odlocitev zahteva od njega, da iz trenutka v trenutek spušca svojo trenutno realnost in tudi tisto, kar on misli, da je. Osvoboditi je moral tudi svoj živcni sistem in linerani um, da je bil sposoben slediti narašcajocemu pretoku energije in holografskemu nacinu mišljenja ter delovanja. Na koncu se je vse, kar je Ken imel, ljubil, delal, videl in cutil, spremenilo.

Kaže, da je naša glavna naloga tukaj na Zemlji, da najdemo in spoznamo sebe. Eden od nacinov s katerim si je Ken olajšal proces iskanja sebe, je bil seznam vsega, kar je fizicno, custveno, mentalno in duhovno kdajkoli bil v toku svojega življenja. Ko se je vedno bolj odpiral tistemu, kaj je, kar je naredil in kjer je bil, je njegov seznam postajal vedno daljši in daljši. Tukaj je samo nekaj primerov, ki jih ima trenutno na svojem seznamu:

Kdo sem jaz?

Otrok, sin, brat, prijatelj, mož, oce, dedek, stric, poslovnež, prevajalec, boter, ucitelj, avtor, zdravilec, zdravilec zdravilcev, gospod, duh, duhovni vodnik, uciteljski vodnik, ambasador, hranilec duš, dušni vodnik, vzdrževalec vrat, iskalec izgubljenih duš, iskalec izgubljenih angelov, psihicni kirurg in delfin.

Seznam se nadaljuje v nedogled in se podaljšuje vsak dan sproti. Vsakomur priporocam, da naredi podoben seznam vseh svojih »klobukov«, ki jih nosi v življenju.

 

Valid XHTML iconValid CSS icon