Tehnike energetskega cišcenja ali kako biti energetsko cist

Na voljo imam preproste tehnike energetskega cišcenja, ki vam bodo spremenile življenje. Te tehnike vzamejo samo nekaj minut veckrat na dan in so zelo enostavne za izvajanje.

Vsakic ko greste na stranišce na olajšanje, uporabite to tehniko cišcenja v teh privatnih trenutkih.

Ne glede na to ali sedite ali stojite, dvignite eno ali obe roki na višino vrha vaše glave. Uporabite svoj namen in osredotocenost in si mislite »cisti«, ko spustite roki navzdol po sredini vašega telesa.

Nato, pripeljite sebe v svoj lasten prostor, tako da povlecete k sebi svoje energetsko polje. To naredite tako, da raztegnete svoji roki navzven od svojega telesa. Nato osredotocite svoj namen na vašo 100 % prisotnost v vašem telesu in pocasi povlecite vaši roki k sebi. Vajo dokoncate s tem, da roke pocivajo na vašem solarnem pleksus. Vzemite si še okoli 10 sekund v svojem lastnem prostoru, biti v trenutku in v stanju ljubezni do sebe.

S tem ko boste ponavljali to tehniko vsakic ko greste na stranišce, boste zavestno, hitro in ucinkovito ocistili vaše polje veckrat na dan. Vse kar naredite z zavestnim namenom in osredotocenostjo, cetudi vzame le 20 sekund, vam bo spremenilo življenje.

Ohranjanje cistosti medtem ko jemo


Prebavni organi mojih klientov so velikokrat energetsko napolnjeni z napetostjo in skrbmi. Ali ste svoj zadnji obrok uživali v miru in harmoniji, ali ste se na primer prepirali? Ali ste gledali televizijo, poslušali radio ali vozili? Katerekoli obcutke ali custva ste imeli, ko ste uživali svoje obroke, so se le ti energetsko vtisnili v vašo hrano in vaše telo.

Velikokrat srecujem ljudi, ki jejo zdravo prehrano. Nekateri so skoraj obsedeni s tem, kaj lahko in kaj ne smejo jesti. Kljub tem pa, ko jejo, imajo veliko skrbi, berejo casopise, gledajo televizijo, ali pocenjajo nekaj, kar ima emocionalni naboj. Napetost njihovih emocij spreminja vibracijo hrane, ki jo jejo.

Predstavljajte si te prizore. Sedete k lepemu in dobremu obroku in gledate porocila na televiziji, ko ravno prikazujejo umore, vojne in ostale konflikte. Vozite svoje avto med najvecjim prometom, jeste hitro pripravljeno hrano, ko se skoraj zaletite v drug avto. Imate družinsko kosilo in se zacnete prepirati s svojim otrokom. Katere emocije (custva) bi vsrkali vase med temi stresnimi situacijami?

Mislim, da je pomembno, da imamo ciste misli med tem ko jemo. Mislite na svoj obrok, uživajte v družbi svojih ljubljenih, ali imejte tihe trenutke v samoti med jedjo. To bo pomagalo vašemu prebavnemu sistemu in kvaliteti energije, ki jo dobite iz vaše hrane. Vadite uživanje hrane z cistim umom vsaj 3 dni in vem, da se bo vaše življenje spremenilo.

 

Valid XHTML iconValid CSS icon