Tehnika energetskega cišcenja caker

To energetsko cišcenje lahko uporabljate na sebi ali pa zlahka tudi na drugih. Po najinih dolgoletnih izkušnjah s tisocerimi posamezniki po celem svetu izgleda, da so naše cakre vtisnjene od znotraj navzven. Ne glede na to kolikor poskušamo, ne more nobena kolicina zunanjega cišcenja resnicno ocistiti notranjega jedra naših lastnih caker. Ta tehnika osvobajanja je zelo mocna, ker vam vraca vašo moc (ali pa posamezniku, ki mu pomagate), da aktivno sodelujete pri energetskem cišcenju vseh caker.

Cišcenje caker izvajajte v kopalni kadi ali pod tušem vsaj enkrat tedensko. S tem ko boste v vodi, boste lahko splaknili svojo roko po osvobajanju vsake cakre. Opazili boste da postaja vaša vibracija lazja, vseprisoten pa bo tudi lazji obcutek ugodja. Kadar delate z nekom drugim, splaknite svojo roko v posodi z vodo po cišcenju vsake cakre. Voda je tekocina, zato bo energija zlahka samo spušcena v vodo brez ucinka na vas ali osebo s katero delate.

 • Dlan svoje razprte roke polozite na svoje celo. Moški bodo uporabljali svojo desnico, zenske pa svojo levico. Za lazje sprejemanje energije prste široko razprite. Ce delate z nekom drugim, drzite svojo odprto roko priblizno pet centimetrov nad vsako cakro in pazite, da se dejansko ne dotikate njihovega telesa.
 • Sedaj si recite, da v svojo roko osvobajate vsako posamezno misel, obcutek in custvo, ki ga nikoli niste mogli pokazati ali izraziti. Osvobajanje te energije se lahko cuti kot tisoce majhnih zbodljajev v dlan vaše roke. Svojo roko pustite na celu dokler niste gotovi, da ni nicesar vec za osvoboditi.
 • Nato premaknite svojo roko nad vaše grlo. V svojo roko osvobodite vse trenutke v preteklosti, ko ste bili zaradi govorjenja svoje resnice ubiti, vse trenutke, ko so vas drugi kritizirali zaradi vaših besed, vse trenutke, ko ste hoteli kricati in vse trenutke, ko ste kricali in vas nihce ni slišal. Pravtako osvobodite vse besede za katere obzalujete, da ste jih izgovorili in vse besede, ki so vam jih govorili pa bi zeleli, da jih ne bi slišali.
 • Vso energijo iz svojega grla, iz zadnje strani svojega vratu in iz ramen samo osvobodite v svojo roko.
 • Nato premaknite svojo roko k srcu in jo nekaj trenutkov drzite tam. Zacutili boste toploto svoje lastne ljubezni do sebe. To je resnica vašega bitja. Dovolite si biti s tem obcutkom kolikor dolgo zelite.
 • Svojo roko premaknite k vaši tretji cakri – predel takoj pod prsnico in nad vašim pasom. Nekateri imenujejo ta predel zgornji abdomen ali predel soncnega pleteza. Ta cakra je povezana z vsemi zadevami, ki jih imajo ljudje med seboj, povezanimi z mocjo in nadzorom. Svojo roko polozite na soncni pletez in si vedno znova govorite: jaz nadziram svoje telo.
 • V svojo roko osvobodite vse ljudi, ki so vas kdajkoli hoteli nadzirati ali pa so hoteli, da bi vi bili drugacni, ali ravnali drugace kot pa kdor vi resnicno ste. Iz svojega soncnega pleteza osvobodite kakršnekoli motnje, povezane z mocjo in nadzorom. Osvobodite vse nacine s katerimi ste lahko še vedno povezani z drugimi preko custvenih vezi, travm ali odnosa.
 • Zatem premaknite svojo roko na drugu cakro, takoj pod popkom. Nekatere filozofije imenujejo to tocko sedez zavesti ali tocka hara. Ta cakra vsebuje našo moško in zensko dvojnost, ki je zadnja dvojnost fizicnega jaza. Povejte si, da ste ravno tisti, kdor ste, ne pa tisti, kdor so vam kdajkoli govorili druzba ali vaša mati ali oce ali veroizpoved ali mediji ali moški ali zenske, da ste. Samo bodite kdor ste. Vedno znova govorite: jaz sem (moški/ zenska) in imam moc (mozatosti/ zenstvenosti).
 • S to mocjo najdite ravnovesje med svojo moško in zensko energijo. Vse to pomeni, da ste lahko v kakršnihkoli zivljenjskih izkušnjah ali okolišcinah karkoli se odlocite biti v tistem trenutku - mozati, ce je to potrebno da ste, ali pa zenstveni, ce je to potrebno da ste.
 • Sedaj polozite svojo roko na korensko ali bazno cakro, ki se nahaja v predelu dimelj, kjer je ''V'' vaših nog. Ponovno – ce delate z nekom drugim, pazite, da se jih ne dotikate ampak polozite svojo roko priblizno sedem do deset centimetrov nad cakro.
 • Zacutite kako v svojo roko potiskate vse stare misli, obcutke in custva, ki so bila kdajkoli projicirana v vas, na vas, ali skozi vas. Osvobodite kakršnekoli misli, obcutke in custva, ki ste jih projicirali na kogarkoli drugega. Samo potisnite vso to energijo naravnost v svojo roko. Potiskajte ven kakršnekoli motnje ali kakršnekoli vrste energije katerih ste se oklepali. Z osvobajanjem nadaljujte dokler ne zacutite da med vašimi nogami nic vec ne prihaja ven. Vedeli boste, ko bo to dovršeno.
 • Nato poglejte s svojimi duhovnimi ocmi navzgor in glejte kako prelepa svetloba sije navzdol na vašo kronsko cakro. Ta svetloba je vaš duhovni angelski del – vaš višji jaz. Zacutite kako se ta svetlobni del vas spušca skozi vašo kronsko cakro v vaše telo. To svetlobo vašega višjega jaza privedite v celoti v svoje bitje. Privedite jo navzdol do prstov na svojih nogah in zacutite kako razsvetljuje celotno vaše telo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Valid XHTML iconValid CSS icon